REVITALASH

revitalashbrochureweb-250x250RevitaLash

Mooie volle, lange wimpers of volle wenkbrauwen, daar droomt toch elke vrouw van? Volle wimpers laten je ogen meer spreken en zorgen voor een sensuele oogopslag, volle en welgevormde wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van je gezicht. Net als je huid hebben ook je wimpers en wenkbrauwen verzorging nodig. Helaas worden de wimpers en wenkbrauwen vaak vergeten. RevitaLash ontwikkelde een aantal producten om je wimpers optimaal te verzorgen. Bijvoorbeeld het populaire RevitaLash wimper- en wenkbrauwserum, gemaakt van hypo-allergene, verzorgende stoffen zoals polypeptiden, biopeptin complex en andere botanische ingrediënten, maar ook de Volumizing Primer.

 

 

Dagelijks gebruik

Ons wimperserum is inmiddels wereldwijd favoriet onder vele vrouwen en is internationaal bekroond met diverse awards. Wil jij ook mooiere wimpers? Verzorg ze dan elke dag met RevitaLash. Een dun lijntje vlak boven je wimperrand is al voldoende. Dat maakt ons wimperserum erg zuinig in gebruik. Heb je wimperextensions? Het is geen probleem om deze te combineren met het RevitaLash wimperserum. Ons serum is namelijk op waterbasis.
RevitaLash wimperserum, primer en mascara

Natuurlijk kun je tijdens het gebruiken van ons serum ook mascara blijven dragen. Tip: gebruik geen waterproof mascara. Omdat deze moeilijker te verwijderen is, beschadig je sneller je wimpers. De RevitaLash Volumizing Mascara is ideaal. Deze variant is niet waterproof, maar wel waterresistant. Daarnaast bevat deze mascara verzorgende ingrediënten zoals biotine en pathenol. Wil je de mascara extra accentueren? Gebruik dan vooraf de RevitaLash Primer. Deze hydrateert de wimpers en maakt ze nóg gladder, voor een optimaal resultaat.Comments are closed.