WIE/WAAR

AnjaDEAUTIFUL is gevestigd in de gezelligste buurt van Amsterdam, de Jordaan, en wordt gerund door Anja Robert, STIVAS gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1997.

In de behandelingen staan ontspanning en hernieuwde energie voor jou en je huid centraal en wordt gebruik gemaakt van producten van LOOkX. Deze producten bevatten de hoogst mogelijke concentratie werkzame stoffen, waarmee zij tot de huid verbeterende producten behoren.

Bij DEAUTIFUL wordt gewerkt volgens het “custome made” principe. Behandelingen worden samengesteld aan de hand van modules. Bij je eerste bezoek wordt in kaart gebracht wat je precies wilt/kunt bereiken en welke modules daar het beste bij passen.

Geen mens, maar ook geen huid is hetzelfde, daarom is bij DEAUTIFUL ook geen behandeling hetzelfde.

Problemen worden structureel aangepakt en opgelost door middel van een specifieke aanpak. Zo ontstaan er behandelingen die exact passen bij jouw huid. Waar mogelijk worden behandelingen qua apparatuur en producten afgewisseld. Op die manier wordt jij, maar ook je huid bij elke behandeling “verrast”.

Bij DEAUTIFUL wordt “transdermaal” gewerkt. De producten, serums en maskers dringen door tot in de diepere huidlagen, waardoor er zichtbare verbetering van de huid optreedt.

Technieken als microdermabrasie en naaldloze mesotherapie, in combinatie met fruitzuur peelings, vlies-/gelmaskers, serums en huid verbeterende crèmes, zijn hierbij noodzakelijk en niet meer weg te denken.

Je huid in conditie brengen en/of houden vergt tijd, structuur, de juiste producten en apparatuur, maar bovenal continuïteit en verzorging thuis.

Ben je te druk om structuur aan te brengen en heb je moeite met continuïteit? Dan heeft DEAUTIFUL voor jou de perfecte oplossing, het DEAUTIFUL SYSTEM, waarmee je ook nog eens bespaart op je behandelingen en producten.

“DEAUTIFUL VERRAST MET DE BEHANDELING DIE BIJ JOU PAST”

BEHANDELINGEN OP AFSPRAAK        MA T/M ZA 10.00 – 17.00 UUR        AFSPRAKEN IN DE AVONDUREN IN OVERLEG


Comments are closed.