LED LICHTTHERAPIE MASKER

LED lichttherapie is een zeer mooie behandeling voor huidverbetering. Deze behandeling is volledig pijnloos, geschikt voor ieder huidtype en zal geen roodheid of huidbeschadigingen veroorzaken.

Het masker zendt lichtgolven uit naar de huid, die ofwel oppervlakkig of dieper doordringen. Hoe diep het LED-licht doordringt, is afhankelijk van de kleur van het licht dat wordt gebruikt. De kleur is afhankelijk van het huidprobleem.

Het LED Lichttherapie Masker kan voor veel huidproblemen ingezet worden. De behandeling is ideaal om de collageenaanmaak in uw huid een boost te geven. De aanmaak van elastine en hyaluron in uw huid te stimuleren. Eventuele rimpels zullen vervagen en uiteindelijk krijgt de huid een strakkere, jeugdigere uitstraling. Het LED lichttherapie masker kan ook worden ingezet voor behandeling tegen acne en na de behandeling met injectables ter voorkoming en vermindering van eventuele blauwe plekken en roodheid.

Om een optimaal resultaat de behalen, adviseren wij de behandeling een aantal keren te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie (3 tot 10 behandelingen, 1 maal per week). De LED lichttherapie kun je ook bijboeken ter extra ondersteuning van een huidverbeterende gezichtsbehandeling en als onderhoudende behandeling (na een kuur). Het Led lichttherapie masker wordt altijd over een vliesmasker of een serum geplaatst.

ROOD

Komt dieper in de huid en werkt vooral verbeterend op de huidveroudering en als anti-oxidant. Versterkt de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en huidskleur, elimineert (fijne) lijntjes en rimpels, herstelt huidbeschadigingen en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

BLAUW

Komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Werkt antiseptisch, adstringerend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid. Voor behandeling van acne (puistjes), mee-eters, ontstekingen en huidoneffenheden.

GEEL

Revitaliseert en zorgt voor een verhoging van de cel-activiteit en cel-energie. Ontwikkeld voor de verouderde en/of gevoelige huid om deze weer in optimale conditie te brengen. Stimuleert collageenvormende cellen & groeifactoren, verbetert het metabolisme en de immuniteit.

GROEN

Ideaal voor de behandeling van oedeem zwellingen en een gestreste, onrustige huid. Vermindert tevens huidoneffenheden. Wordt ingezet voor behandeling van: hyperpigmentatie en het verminderen van roodheid.

PAARS

(Rood en blauw samen). Geeft een zeer goed resultaat bij het herstellen in de behandeling van acne en het behandelen en verwijderen van acne littekens.

CYAAN

(Blauw en groen samen). Geeft een zeer goed resultaat bij het opwekken van de cel-energie en zorgt voor het bevorderen en stimuleren van het meta-bolisme.

WIT

Doordringt de huid diep, laat het metabolisme versnellen, vermindert pigmentatie en zorgt voor een verstrakking en verbetering van het huidweefsel.

WARMTE

Het masker kan van 30 – 60 graden verwarmen, dit opent de poriën, stimuleert de bloedcirculatie en versterkt de opname van op de huid aangebrachte maskers en/of serums.

Comments are closed.