VETCELVERWIJDERING

c_cav_pro_product_pos1

   

C-CAV PRO is een techniek die vetcellen bestrijdt op een veilige en niet-invasieve manier, volledig pijnloos maar krachtig en effectief. Kleine, lokale vetrolletjes verdwijnen. Het blijvende resultaat is te vergelijken met liposuctie. De cavitatiebehandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via warmte (LEDS) en ultrasone geluidsgolven. De afgebroken vetcellen worden op een volledig natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Al na één behandeling kan er soms een omtrekvermindering gemeten worden.

Cavitatie is op dit moment ook de enige manier om cellulitis blijvend aan te pakken. Deze technologie zorgt voor een betere bloedcirculatie in de lichaamscellen, en een betere werking van het lymfesysteem. Daardoor wordt de huidoppervlakte gladder en verdwijnt de sinaasappelhuid.

Om een optimaal resultaat te krijgen, zijn er 6 tot 10 sessies nodig met nadien, afhankelijk van persoon tot persoon, een onderhoudssessie van 1 maal per maand. Uiteraard blijft een gezonde levens- en voedingsstijl aanbevolen.

Een mooi silhouet en een gave huid liggen nu in ieders bereik!

Klik hier voor de tarievenOne Response to “VETCELVERWIJDERING

  • De C-Cav Pro behandelingen hebben bij mij ca 5 cm buikomvang ‘weggehaald’. Naast minder vet wordt je huid er strakker van.
    Het resultaat is echt zichtbaar ! Na 10 behandelingen blij met dit resultaat ; kan het echt aanbevelen.
    De behandelingen zijn pijnloos en de tijd vliegt om mede door de gezelligheid en de relaxte manier waarop Anja met haar klanten omgaat. Ik zeg : doen !