WAXES

TOUR OF BEAUTY brengt naast de verzorging van het gezicht en de voeten, ook Waxbehandelingen naar je toe. Deze worden afhankelijk van het te behandelen gebied uitgevoerd met filmwax of een roller.

Waxbehandelingen worden uitgevoerd met ItalWax, een hoogwaardig merk wax.

Voor een wax is een haarlengte van 2mm tot 5mm aan te raden. Dit is de minst pijnlijke lengte voor waxen. Zijn de haren veel langer, dan adviseren wij altijd om 14 dagen voor de waxbehandeling te scheren. Zo weet je zeker dat de haren niet te lang zijn.

BIKINIWAX

Bij de bikiniwax, wordt alles buiten je ondergoed/bikini verwijderd. Aan de zijkanten en bovenop. Je kunt zelfs je ondergoed aanhouden als je dat liever wilt. Wij gebruiken dan een tissue om je ondergoed opzij te schuiven en te beschermen.

IN BETWEEN

Dit is nog net geen Brazilian. Hierbij wordt het haar aan de voorzijde en bilnaad naar wens verwijderd, alleen het haar op de schaamlippen niet.

BRAZILIAN

Strip, triangel of totally smooth. Bij een Brazilian wordt het haar bij de bikinilijn en venusheuvel verwijderd, maar ook dat van je intieme delen en bilnaad. Desgewenst wordt een streepje of driehoekje overgelaten.

BRAZILIAN MAINTENANCE

Return within 5 weeks. DEAUTIFUL klanten die binnen 5 weken de Brazilian wax herhalen, ontvangen een extra loyalty korting op het normale tarief.

Bovengenoemde waxes worden, net als alle andere behandelingen, uiteraard met de hoogst mogelijke aandacht voor hygiƫne uitgevoerd. Om die reden heeft iedereen voor het waxen van de intieme delen haar eigen aluminium waxbakje. Dit bakje blijft bij jou, zo weet je helemaal zeker dat alleen jij vanuit dit bakje wordt gewaxt.

Klik hier voor de tarieven.

Comments are closed.