WERKWIJZE

Tijdens het maken van een afspraak bespreek ik graag direct welke behandeling je wenst. Zo kan ik voor iedere behandeling altijd de juiste spullen, apparatuur en producten meenemen.

Om de behandelstoel te installeren is het belangrijk dat er voldoende ruimte is. Alvorens jouw behandeling begint zal het klaar zetten van alle benodigde spullen ongeveer 10 minuten in beslag nemen, deze tijd komt dus bij de duur van de behandeling.

Wanneer behandelingen niet op de begane grond plaatsvinden en er geen lift aanwezig is, dan moet er tenminste 1 persoon zijn die mij kan helpen met het naar boven brengen van alle benodigde spullen.

Om de behandelingen goed te kunnen uitvoeren moet er in de directe omgeving van de behandelstoel stroom aanwezig zijn. De plek waar zich warm en koud water bevindt, hoeft niet per se in de directe omgeving van de behandelstoel te zijn.

Mijn werkgebied is Amsterdam en omgeving. Vanaf 5 km bereken ik voorrijkosten. Eventuele parkeerkosten worden ook doorberekend.

Houdt er rekening mee dat door eventuele verkeersomstandigheden het tijdstip van de afspraak kan afwijken met ongeveer 15 minuten.

Je kunt telefonisch een afspraak maken. Indien je mijn voicemail te horen krijgt spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Na afloop van de behandeling kun je contant, per betaalverzoek, of via storting op bankrekening NL41INGB0006241426 t.n.v. DEAUTIFUL Your Beauty – My Duty betalen.

Het afbellen of verzetten van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van te voren. Bij niet tijdig afbellen of verzetten van een afspraak ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Comments are closed.