GEZICHTSVERZORGING

In de alle behandelingen staan ontspanning en hernieuwde energie centraal.

Voor de gezichtsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van LOOkX. Deze producten bevatten de hoogst mogelijke concentratie werkzame stoffen, waarmee zij tot de huidverbeterende producten behoren.

Bij DEAUTIFUL worden de behandelingen samengesteld aan de hand van de behoeften van de huid/klant. Bij je eerste bezoek wordt in kaart gebracht wat je precies wilt/kunt bereiken en welke apparatuur/producten daar het beste bij passen.

Geen mens, maar ook geen huid is hetzelfde, daarom is bij DEAUTIFUL ook geen behandeling hetzelfde.

Problemen worden structureel aangepakt en opgelost door middel van een specifieke aanpak. Zo ontstaan er behandelingen die exact passen bij jouw huid. Waar mogelijk worden behandelingen qua apparatuur en producten afgewisseld. Op die manier wordt jij, maar ook je huid bij elke behandeling “verrast”.

Bij DEAUTIFUL wordt “transdermaal” gewerkt. De producten, serums en maskers dringen door tot in de diepere huidlagen, waardoor er zichtbare verbetering van de huid optreedt.

Technieken als, naaldloze mesotherapie, ultrasoon en LED lichttherapie in combinatie met fruitzuur peelings, vliesmaskers, serums en huid verbeterende crèmes, zijn hierbij noodzakelijk en niet meer weg te denken.

Klik hier voor de inhoud van de behandelingen en hier voor de tarieven.

Je huid in conditie brengen en/of houden vergt tijd, structuur, de juiste producten en apparatuur, maar bovenal continuïteit en verzorging thuis.

Ben je te druk om structuur aan te brengen en heb je moeite met continuïteit? Dan heeft DEAUTIFUL voor jou de perfecte oplossing, het DEAUTIFUL SYSTEM, waarmee je ook nog eens bespaart op je behandelingen en producten.

“DEAUTIFUL VERRAST MET DE BEHANDELING DIE BIJ JOU PAST”

Comments are closed.