SERUMS

Serums zijn huidverzorgingsproducten ontworpen om hoge concentraties van specifieke actieve ingrediënten aan de huid af te geven.

DEAUTIFUL maakt gebruik van Intelligent Active Skin Concentrate Serums, deze zijn geschikt voor ionisatie, maar kunnen ook thuis gebruikt worden (verlengt en ondersteunt de behandeling in de salon).

Er zijn de volgende Serums:

PHYTO FLAVONOIDEN

Hoog geconcentreerd, voedend serum voor veeleisende huidtypen. Stimuleert de activiteit van cellen, beschermt ze en draagt bij aan het herstel en de afweer van de huid. 

De dichtheid van het huidweefsel neemt toe, de huid krijgt een wel doorvoede en gerevitaliseerde uitstraling. Huidspanning en veerkracht nemen zichtbaar toe.

HYALURON

Hoog geconcentreerd vocht herstellend serum. Gebaseerd op micro moleculair, light weight hyaluronzuur, een aminozuren complex en jojoba olie. Een droge en schilferige huid wordt onherkenbaar hersteld. Beschermt de lipide barrière. Hersteld de elasticiteit en zachtheid met een soepelere huid tot gevolg.

COLLAGEN

Hoog geconcentreerd serum gebaseerd op natuurlijk marine collageen, elastine en squalane. Krachtig rejuvenation effect en herstel van de huidtissue eigenschappen. Draagt bij aan minder zichtbare rimpels, herstelt het vocht gehalte, versoepelt en versterkt de huid. Rejuvenation effect voor een zachtere, delicate uitstraling.

DEEP LIFTING

Hoog geconcentreerd liftend en reconstruerend serum gebaseerd op extreem actieve peptiden. Stimuleert de celgroei. Voor een rimpelverzachtend effect en merkbaar verstevigd huidbeeld. De elasticiteit van de huid neemt toe en het verminderd verslapping door zijn opspannende effect.

OXYGEN

Hoog geconcentreerd zuiverend, zuurstof activerend serum, gebaseerd op een innovatieve peptiden cocktail, hirudin en kruiden extract. Helpt om toxines te verwijderen en de huid te zuiveren en kalmeren (Rosacea). Stimuleert de micro circulatie en zuurstofopname in cellen. Geeft de huid een frisse, heldere, stralende teint. Reguleert tevens de sebum productie. Laat geen vettig gevoel op de huid achter.

EYE AREA

Hoog geconcentreerd oog zone serum gebaseerd op sterke, actieve ingrediënten, veilig genoeg voor deze tere zone. Verwijdert toxines en vermindert zwellingen, donkere kringen en vlekjes. Het hydraterende, versterkende effect op de huid verbetert de elasticiteit. Ondersteund de reconstructie processen in de epidermis.

Comments are closed.